Whatsapp ons
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Ook bereikbaar via Whatsapp
Liposomale vitamines & mineralen

BlaQ Friday bij DQA Direct!

Profiteer dit weekend van 1+1 gratis op ons gehele assortiment. Gebruik de kortingscode BLAQFRIDAY bij het afrekenen.

Bekijk hier ons assortiment Actievoorwaarden
Liposomale supplementen zorgen voor een betere opname!

Zo werkt het

Liposomen zijn minuscuul kleine natuurlijke vetbolletjes en bestaan bij ons uit zonnebloemolie. De bolletjes bevatten een nutriënt, dus een vitamine of een mineraal. De liposomen beschermen de werkzame stof tijdens de reis door het lichaam en zorgen ervoor dat deze veilig en op de juiste plek in het lichaam terecht komt, namelijk in de cellen. Hierdoor profiteert je lichaam dus optimaal van de werkzame stof, de nutriënt.

Bij traditionele supplementen gaat een groot gedeelte van de werkzame stof al verloren voordat het op de juiste bestemming is aangekomen. Je lichaam heeft hier dus weinig profijt van. Klik voor het verschil in opname bij het gebruik van traditionele producten en bij gebruik van liposomale producten eens op het mens-icoontje hiernaast.

Maar werken alle liposomale producten dan beter?! Dat is maar de vraag, want om effectief te kunnen zijn, moeten de liposomen aan 3 belangrijke voorwaarden voldoen. Dat valt niet mee, want daar heb je gespecialiseerde productietechnieken voor nodig. Onze liposomale producten zijn in ieder geval volgens deze techniek geproduceerd en voldoen daarmee aan de 3 essentiële voorwaarden. Wat deze 3 voorwaarden zijn, lees je in het volledige artikel.

Kortom, liposomale producten zorgen er dus voor dat je lichaam optimaal kan profiteren van het gebruikte supplement, vele malen beter dan traditionele producten. Maar de liposomen moeten wel voldoen aan drie belangrijke voorwaarden, dit vereist een speciale productietechniek. Onze liposomale producten voldoen aan deze 3 voorwaarden en hebben bovendien een stabiele en goede houdbaarheid. Dit is 2 jaar voor de vloeibare vorm en 3 jaar voor de poeder vorm. Wil je meer informatie? Klik dan op de onderstaande button.

Lees hier het volledige artikel over liposomen
KLIK EN BEKIJK HET VERSCHIL
Indicatieve hoeveelheid opgenomen vitamines en mineralen bij traditionele supplementen Indicatieve hoeveelheid opgenomen vitamines en mineralen bij liposomale supplementen
Je kunt ze niet missen

Liposomale vitamines en mineralen waardoor je lichaam optimaal kan functioneren

Gezond en gevarieerd eten is belangrijk voor je gezondheid en om je fit te voelen. Toch zijn er veel redenen waarom het gebruik van supplementen nuttig kan zijn. Bijvoorbeeld vanwege je leeftijd, een verhoging van je weerstand, versterking van je botten, een onderliggende ziekte, of simpelweg omdat het lichaam een stof niet zelf aanmaakt. Lees in deze blog van onze diëtiste Erika meer over waarom je een voedingssupplement nodig kan hebben.

Maar wat de onderliggende reden ook is om extra vitamines en mineralen tot je te nemen, als je er dan voor kiest of moet kiezen, dan wil je natuurlijk wel dat je lichaam zoveel mogelijk de dosering opneemt zoals deze op de verpakking staat vermeld. En dit lukt het beste als je voedingssupplementen in liposomale vorm gebruikt. En deze hebben wij! We helpen je daarom graag om je “tekort” aan te vullen, en wel op een slimme manier.

Bekijk al onze oplossingen
Een aanvulling op je kennis

Tips voor een optimale gezondheid

Lees meer tips
Lifestyle

Voeding als medicijn

De Griekse arts Hippocrates wordt vaak beschouwd als de vader van geneeskunde. Bijna iedereen kent deze bekende uitspraak van Hippocrates wel en…
Lees verder
Lifestyle

Vitamine D

Wist jij bijvoorbeeld dat vitamine D eigenlijk een pre-hormoon is en geen vitamine? Ik ga kijken naar de functie en werking van…
Lees verder
Recepten

Recept: Lijnzaad crackers

Deze crackers zijn super lekker en gezond. Dankzij de pitten en de zaden zitten deze crackers barstensvol gezonde vetzuren en vezels. Een…
Lees verder
Algemene contactgegevens

Hoe kunnen we je helpen?

E-mailen

Stel je vragen op service@dqadirect.nl of neem direct contact op met onze diëtistes Erika of Sarah.

 

 

Whatsappen

Heb je een vraag en wil je snel antwoord? Stuur een WhatsApp naar 0111218100

Bellen

Op werkdagen kan je ons telefonisch bereiken tussen 09:00 en 17:00 op het nummer 0111218100.