• Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf € 40,-
 • Ook bereikbaar via Whatsapp
Supplementen die autofagie stimuleren

De supplementen voor een opgeruimd lichaam

Autofagie is ontzettend belangrijk voor ons omdat het je lichaam schoon houdt. Want schone cellen betekent een gezond lichaam. Naarmate we ouder worden neemt het proces van autofagie van nature af en lichaamscellen dus minder goed in staat om zichzelf schoon te houden.

Waarom autofagie?

Naarmate we ouder worden neemt het proces van autofagie dus af en zijn lichaamscellen dus minder goed in staat om zichzelf schoon te houden. Daar komt nog eens bij dat we elke dag worden blootgesteld aan een heleboel toxines. Hierbij kun je denken aan bewerkt voedsel, alcohol, het inademen van uitlaatgassen, blootstelling aan pesticiden en giftige schoonmaakmiddelen maar ook veelvuldig gebruik van cosmetica en verzorgingsproducten. Helaas zitten ook in deze producten veel schadelijke stoffen voor ons lichaam.

Je lichaam heeft autofagie nog harder nodig als je:

 • Ouder bent dan 40
 • Medicijnen gebruikt
 • Rookt
 • Alcohol drinkt
 • Vaak junkfood en bewerkt voedsel eet
 • Blootgesteld wordt aan luchtvervuiling
 • Chemische schoonmaakmiddelen gebruikt
 • Gebruik maakt van deodorant en synthetische parfums
 • synthetische lichaamsverzorging en make-up gebruikt

Deze producten zijn de aanvulling die je nodig hebt

Neem contact op met onze diëtiste Erika voor o.a. gratis advies over supplementen

Gratis advies nodig?

Benieuwd naar de hoeveelheid vitaminen, mineralen, spoorelementen en zware metalen in jouw lichaam?

De Oligocheck

Ben jij nou benieuwd welke zware metalen er allemaal in jouw lichaam zitten? Met de Oligocheck wordt er, naast zware metalen, gekeken naar de hoeveelheid vitaminen, mineralen en spoorelementen die daadwerkelijk in de cellen zitten, dus niet in het bloed. Heb je voldoende, te weinig of te veel mineralen, spoorelementen en vitaminen in je cellen? Of heb je misschien wel een belasting van toxische zware metalen? Met deze scan kom je daar dus snel en eenvoudig achter! Wil je meer weten over de Oligocheck? Lees er alles over op de website van onze diëtiste Erika.

Lees hier alles over de Oligocheck
Zo werkt een betere opname!

Liposomale supplementen

Meer dan de helft van onze bevolking gebruikt voedingssupplementen. De meeste mensen gebruiken de zogenaamde traditionele producten, dit kunnen tabletten, capsules of drankjes zijn. Een van de grootste nadelen van deze traditionele producten is dat de opname van de ingrediënten, zoals vitamines en mineralen, door ons lichaam beperkt is.

Wij hebben een uitgebreid en uitgebalanceerd assortiment aan liposomale voedingssupplementen. Hoge kwaliteit, vriendelijke prijs en wellicht het allerbelangrijkste, met de hoogste effectiviteit. Dit komt omdat onze producten liposomaal zijn en liposomale supplementen hebben een veel hogere biologische beschikbaarheid dan traditionele (niet liposomale) supplementen. Ons advies is daarom: profiteer maximaal, kies voor liposomaal!

Klik ook eens op het icoontje en zie het verschil.

Lees hier het volledige artikel over liposomen
KLIK EN BEKIJK HET VERSCHIL
Indicatieve hoeveelheid opgenomen vitamines en mineralen bij traditionele supplementen Indicatieve hoeveelheid opgenomen vitamines en mineralen bij liposomale supplementen
Wij helpen je graag

Heb je hulp nodig bij het vinden van het juiste product?

Algemene contactgegevens

Hoe kunnen we je helpen?

E-mailen

Stel je vragen op service@dqadirect.nl of neem direct contact op met onze diëtiste Erika.

 

 

 

Whatsappen

Heb je een vraag en wil je snel antwoord? Stuur een WhatsApp naar 0111218100

Bellen

Op werkdagen kan je ons telefonisch bereiken tussen 09:00 en 17:00 op het nummer 0111218100.