• Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Ook bereikbaar via Whatsapp
Even voorstellen

Erika Schot

Mijn naam is Erika, ik ben diëtiste en houd praktijk bij DQA Direct. Voor vragen over voeding, persoonlijke begeleiding en/of eventuele aanvulling door voedingssupplementen kan je bij mij terecht. Via een (online) consult gaan we samen aan de slag om te werken aan een individueel plan om gezonde keuzes te maken. Lees hieronder meer over wat ik allemaal doe en wat ik voor je kan betekenen.

Contact opnemen

Gezondheid en gezonde voeding hoeft niet ingewikkeld te zijn

Mijn naam is Erika Schot en ik houd praktijk bij DQA Direct. In 2012 heb ik mijn diploma behaald aan de Haagsche Hogeschool. Mijn interesse in voeding en gezondheid heb ik van huis uit meegekregen. De dagelijkse dosis groente, fruit en beweging is met de paplepel ingegoten. Ik probeer altijd alles vers te koken, zonder pakjes en zakjes en dagelijks een gezonde gevarieerde maaltijd op tafel te zetten voor mijn gezin. Dit blijkt soms wel een uitdaging met twee kleine kieskeurige etertjes aan tafel. Dus voor degenen die het zich afvragen, ja, zelfs diëtistes snoepen af en toe, want gezond eten is belangrijk maar er mogen uitzonderingen bestaan.

Gezondheid en gezonde voeding hoeft niet ingewikkeld te zijn. Dit is een uitgangspunt waar ik naar streef in de praktijk, want het creëren van gezonde gewoontes kan iedereen. Om mijn kennis te verbreden ben ik bezig met een opleiding tot orthomoleculair therapeut. Ik zie dit dan ook echt als een enorme toevoeging op mijn diploma voeding en diëtetiek.

Voor vragen over gezondheid en gezonde voeding kan je bij mij terecht. Via een (online) consult gaan we samen aan de slag om te werken aan een individueel plan om gezonde keuzes te maken. Met praktische tips word je begeleid naar een gezonde levensstijl die niet alleen goed is, maar ook goed voelt. Een fijne relatie met jezelf en met eten speelt hierbij een belangrijke rol.

Mijn gegevens

Erika Schot
KP (kwaliteitsregister paramedici): 191 060 209 89

Aanmelden

Via het formulier onderaan deze pagina kun je jezelf aanmelden voor een consult. Ik zal contact met je opnemen voor het maken van een afspraak. Liever eerst nog wat meer informatie? Je kunt me altijd mailen of bellen, ik help je graag verder.

Mijn contactgegevens

06-15656348
erika@dqadirect.nl

Ik help je graag!

Contactformulier

Veelgestelde vragen over diëtetiek

Wat is het verschil tussen een orthomoleculair diëtist en een orthomoleculair therapeut?
Werken de diëtistes samen met andere professionals?
Worden de kosten vergoed door mijn zorgverzekeraar?
Wat zijn de kosten?
Heb ik een verwijsbrief nodig?
Hoe werkt het?
Waar is de praktijk gevestigd?
Algemene contactgegevens

Hoe kunnen we je helpen?

E-mailen

Stel je vragen op service@dqadirect.nl of neem direct contact op met onze diëtistes Erika of Sarah.

 

 

 

Whatsappen

Heb je een vraag en wil je snel antwoord? Stuur een WhatsApp naar 0111218100

Bellen

Op werkdagen kan je ons telefonisch bereiken tussen 09:00 en 17:00 op het nummer 0111218100.