• Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Ook bereikbaar via Whatsapp
Supplementen voor behoud van gezonde haar & nagels

Dé supplementen voor gezonde haar & nagels

Gezond en glanzend haar en mooie sterke nagels, dat wil toch iedereen? Je haar en nagels zijn het visitekaartje van een mooi verzorgd uiterlijk. Mooi gelakte nagels is fijn, maar echte schoonheid en mooie haar en nagels begint van binnenuit. Gezonde en gevarieerde voeding is essentieel voor mooi glanzend haar en gezonde sterke nagels. Het haar en nagels hebben namelijk voedingsstoffen nodig om van te kunnen bouwen. Haar en nagels bestaat vooral uit keratine, dit is een eiwit.

Dit heb je nodig

Er zijn een hoop vitamines en mineralen die van invloed zijn op de staat van je haar en nagels, zoals zink en selenium. De juiste supplementen nemen kan voor een wereld van verschil zorgen voor jouw haar en nagels. Selenium en zink zijn essentiële mineralen die helpen bij de bescherming van gezonde lichaamscellen, waaronder haar nagels.* Zink speelt bovendien een rol bij het opbouwen van lichaamseiwit, zoals keratine.* Selenium en zink dragen daarmee bij aan het behoud van normale haar en nagels.*

Ook collageen is erg belangrijk. Vanaf je 25e levensjaar wordt de aanmaak van collageen in de huid minder en vanaf deze leeftijd is het dan ook belangrijk om het aan te vullen. Collageen is één van de belangrijkste structurele eiwitten van het menselijk lichaam. Collageen wordt gevonden in de diepere lagen van de dermis (lederhuid) en geeft de huid kracht, stevigheid en structuur. Bovendien speelt het een belangrijke rol bij de vervanging van dode huidcellen. Collageen is ook verantwoordelijk voor de mechanische eigenschappen van botten.

Neem contact op met onze diëtiste Erika voor o.a. gratis advies over supplementen

Gratis advies nodig?

Benieuwd naar de hoeveelheid vitaminen, mineralen, spoorelementen en zware metalen in jouw lichaam?

De Oligocheck

Ben jij nou benieuwd welke zware metalen er allemaal in jouw lichaam zitten? Met de Oligocheck wordt er, naast zware metalen, gekeken naar de hoeveelheid vitaminen, mineralen en spoorelementen die daadwerkelijk in de cellen zitten, dus niet in het bloed. Heb je voldoende, te weinig of te veel mineralen, spoorelementen en vitaminen in je cellen? Of heb je misschien wel een belasting van toxische zware metalen? Met deze scan kom je daar dus snel en eenvoudig achter! Wil je meer weten over de Oligocheck? Lees er alles over op de website van onze diëtiste Erika.

Lees hier alles over de Oligocheck
Zo werkt een betere opname!

Liposomale supplementen

Meer dan de helft van onze bevolking gebruikt voedingssupplementen. De meeste mensen gebruiken de zogenaamde traditionele producten, dit kunnen tabletten, capsules of drankjes zijn. Een van de grootste nadelen van deze traditionele producten is dat de opname van de ingrediënten, zoals vitamines en mineralen, door ons lichaam beperkt is.

Wij hebben een uitgebreid en uitgebalanceerd assortiment aan liposomale voedingssupplementen. Hoge kwaliteit, vriendelijke prijs en wellicht het allerbelangrijkste, met de hoogste effectiviteit. Dit komt omdat onze producten liposomaal zijn en liposomale supplementen hebben een veel hogere biologische beschikbaarheid dan traditionele (niet liposomale) supplementen. Ons advies is daarom: profiteer maximaal, kies voor liposomaal!

Klik ook eens op het icoontje en zie het verschil.

Lees hier het volledige artikel over liposomen
KLIK EN BEKIJK HET VERSCHIL
Indicatieve hoeveelheid opgenomen vitamines en mineralen bij traditionele supplementen Indicatieve hoeveelheid opgenomen vitamines en mineralen bij liposomale supplementen
Wij helpen je graag

Heb je hulp nodig bij het vinden van het juiste product?

Algemene contactgegevens

Hoe kunnen we je helpen?

E-mailen

Stel je vragen op service@dqadirect.nl of neem direct contact op met onze diëtiste Erika.

 

 

 

Whatsappen

Heb je een vraag en wil je snel antwoord? Stuur een WhatsApp naar 0111218100

Bellen

Op werkdagen kan je ons telefonisch bereiken tussen 09:00 en 17:00 op het nummer 0111218100.