• Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Ook bereikbaar via Whatsapp
Supplementen tegen een verouderde huid

Dé supplementen om je huid jong te houden

Je huid heeft genoeg vitamines en mineralen nodig. Als onze huid niet genoeg vitamines en mineralen binnenkrijgt, zal het beslag moeten leggen op de reserves in het lichaam. Hierdoor word je bijvoorbeeld eerder moe, of wordt je huid droger of schraler. Het kan er ook voor zorgen dat je eerder rimpels gaat zien. Met de juiste voedingssupplementen zal je je huid een flinke oppepper geven! Gezonde en gevarieerde voeding is essentieel voor een mooie stalende huid en gezonde sterke nagels. De huid en nagels hebben namelijk voedingsstoffen nodig om van te kunnen bouwen. Nagels bestaat vooral uit keratine, dit is een eiwit

Wat heb ik dan nodig?

Er zijn een hoop vitamines en mineralen die van invloed zijn op de kwaliteit van je huid, zoals zink, selenium en natuurlijk collageen. De juiste supplementen nemen kan voor een wereld van verschil zorgen voor jouw huid en nagels.

Selenium en zink zijn essentiële mineralen die helpen bij de bescherming van gezonde lichaamscellen, waaronder de nagels.* Zink speelt bovendien een rol bij het opbouwen van lichaamseiwit, zoals keratine.* Selenium en zink dragen daarmee bij aan het behoud van normale nagels.*

Vanaf je 25e levensjaar wordt de aanmaak van collageen in de huid minder en vanaf deze leeftijd is het dan ook belangrijk om het aan te vullen. Collageen is één van de belangrijkste structurele eiwitten van het menselijk lichaam. Collageen wordt gevonden in de diepere lagen van de dermis (lederhuid) en geeft de huid kracht, stevigheid en structuur. Bovendien speelt het een belangrijke rol bij de vervanging van dode huidcellen. Collageen is ook verantwoordelijk voor de mechanische eigenschappen van botten.

Neem contact op met onze diëtiste Erika voor o.a. gratis advies over supplementen

Gratis advies nodig?

Benieuwd naar de hoeveelheid vitaminen, mineralen, spoorelementen en zware metalen in jouw lichaam?

De Oligocheck

Ben jij nou benieuwd welke zware metalen er allemaal in jouw lichaam zitten? Met de Oligocheck wordt er, naast zware metalen, gekeken naar de hoeveelheid vitaminen, mineralen en spoorelementen die daadwerkelijk in de cellen zitten, dus niet in het bloed. Heb je voldoende, te weinig of te veel mineralen, spoorelementen en vitaminen in je cellen? Of heb je misschien wel een belasting van toxische zware metalen? Met deze scan kom je daar dus snel en eenvoudig achter! Wil je meer weten over de Oligocheck? Lees er alles over op de website van onze diëtiste Erika.

Lees hier alles over de Oligocheck
Zo werkt een betere opname!

Liposomale supplementen

Meer dan de helft van onze bevolking gebruikt voedingssupplementen. De meeste mensen gebruiken de zogenaamde traditionele producten, dit kunnen tabletten, capsules of drankjes zijn. Een van de grootste nadelen van deze traditionele producten is dat de opname van de ingrediënten, zoals vitamines en mineralen, door ons lichaam beperkt is.

Wij hebben een uitgebreid en uitgebalanceerd assortiment aan liposomale voedingssupplementen. Hoge kwaliteit, vriendelijke prijs en wellicht het allerbelangrijkste, met de hoogste effectiviteit. Dit komt omdat onze producten liposomaal zijn en liposomale supplementen hebben een veel hogere biologische beschikbaarheid dan traditionele (niet liposomale) supplementen. Ons advies is daarom: profiteer maximaal, kies voor liposomaal!

Klik ook eens op het icoontje en zie het verschil.

Lees hier het volledige artikel over liposomen
KLIK EN BEKIJK HET VERSCHIL
Indicatieve hoeveelheid opgenomen vitamines en mineralen bij traditionele supplementen Indicatieve hoeveelheid opgenomen vitamines en mineralen bij liposomale supplementen
Wij helpen je graag

Heb je hulp nodig bij het vinden van het juiste product?

Algemene contactgegevens

Hoe kunnen we je helpen?

E-mailen

Stel je vragen op service@dqadirect.nl of neem direct contact op met onze diëtiste Erika.

 

 

 

Whatsappen

Heb je een vraag en wil je snel antwoord? Stuur een WhatsApp naar 0111218100

Bellen

Op werkdagen kan je ons telefonisch bereiken tussen 09:00 en 17:00 op het nummer 0111218100.