• Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Ook bereikbaar via Whatsapp

Liposomale Curcumine

Curcumine, curcuma, kurkuma, geelwortel, koenjit of turmeric. Zoveel namen, dat het verwarrend kan zijn. Curcumine is echter niet meer weg te denken in de wereld van de gezonde voeding en voedingssuplementen. De afgelopen jaren krijgt deze werkzame stof steeds meer bekendheid en wordt het steeds duidelijker dat deze stof erg veel gezondheidsvoordelen kent. Bestel jouw Liposomale Curcumine bij DQA Direct en ervaar de voordelen zelf!

Kies voor Liposomale Curcumine

Liposomale Curcumine biedt een hogere biologische beschikbaarheid dan de traditionele supplementen. Dit betekend dat er sprake is van een hogere opname van de werkzame stoffen, waardoor er maximale resultaat wordt bereikt. Hoeveel hoger precies? Om precies te zijn zorgt Liposomale Curcumine voor een wel 16x hogere opname ten opzichte van de traditionele supplementen.

Traditionele Curcumine

Een traditioneel supplement komt via de slokdarm terecht in de maag. Deze is erg zuur, door het welbekende maagzuur, hierdoor wordt een gedeelte van de werkzame stof van het supplement al afgebroken. Vervolgens wordt de overgebleven werkzame stoffen in de darmen en via het bloed naar de lever getransporteerd. Hier wordt het overgebleven restant voorbewerkt voor opname. Bij dit proces kan ook nog een gedeelte van de werkzame stof verloren gaan. Er blijft uiteindelijke slecht een klein gedeelte over dat echt in de cellen aan komt.

Liposomale Curcumine

Doordat Liposomale Curcumine verpakt zit in zogeheten fosfolipiden, wordt de nutriënt bijna volledig ongeschonden door de maag en het maagzuur getransporteerd. De darmen herkennen de liposomen namelijk als lichaamseigen stof waardoor deze worden afgegeven aan het lymfatisch systeem, en direct afgeleverd aan het bloed. De nutriënt gaat in het geval van de Liposomale Curcumine dus niet langs de lever. Via het bloed komt de werkzame stof dus op de juiste plek, en kan het zijn werk gaan doen.

Nog meer weten over hoe dit proces precies werkt? Lees dan ons uitgebreide artikel over liposomale voedingssupplementen: “Waarom een liposomaal voedingssuplement?

Liposomale Curcumine producten van DQA Direct

Bij DQA Direct bieden wij verschillende Liposomale Curcumine producten aan. Zo bieden wij Liposomale Curcumine vloeibaar aan en Liposomale Curumine C3 capsules.

Liposomale Curcumine met Liposomale Vitamine C

Voor een optimaal effect en sterk immuunsysteem raden wij aan om onze Liposomale Curcumine producten samen met onze Liposomale Vitamine C te gebruiken.

Lees meer over curcumine in de uitgebreide blog geschreven door Erika. In deze blog wordt uitgebreid geschreven over wat curcumine (of geelwortel, kurkumine of koenjit) is en wat je er allemaal mee kunt. Lees de blog door hier te klikken!

Wij helpen je graag

Heb je hulp nodig bij het vinden van het juiste product?

Algemene contactgegevens

Hoe kunnen we je helpen?

E-mailen

Stel je vragen op service@dqadirect.nl of neem direct contact op met onze diëtiste Erika.

 

 

 

Whatsappen

Heb je een vraag en wil je snel antwoord? Stuur een WhatsApp naar 0111218100

Bellen

Op werkdagen kan je ons telefonisch bereiken tussen 09:00 en 17:00 op het nummer 0111218100.