• Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Ook bereikbaar via Whatsapp

Liposomale Vitamine C

Liposomale vitamine C is bedoeld om het lichaam te ondersteunen. Vitamine C is een krachtig antioxidant die je lichaam beschermt tegen oxidatieve stress. Liposomale vitamine C heeft een aantal voordelen ten opzichte van een traditioneel supplement. Doordat het liposomaal is zorgt het voor een snellere opname. De liposomale vitamine C is beschikbaar in verschillende soorten. Vloeibaar zonder smaak, vloeibaar met sinaasappel smaak en in capsule vorm. Zo kan iedereen kiezen wat ze fijn in gebruik vinden.

Over vitamine C

DQA Liposomale Vitamine C  is bedoeld om het vitamine C-gehalte in het bloed te verhogen. Dit product ondersteunt een normale werking van het immuunsysteem en het zenuwstelsel en helpt vermoeidheid te verminderen. Het bevat ook kalium, wat een positieve invloed heeft op de werking van het zenuwstelsel, de normale werking van spieren ondersteunt én goed is voor de bloeddruk. Ook zorgt vitamine C ervoor dat ijzer beter wordt opgenomen door je lichaam.

Omdat het menselijk lichaam vitamine C niet langdurig kan opslaan, is een dagelijkse aanvulling noodzakelijk. Liposomale Vitamine C  bevordert een zo hoog mogelijke orale absorptie.

Zo werkt een betere opname!

Liposomale supplementen

Meer dan de helft van onze bevolking gebruikt voedingssupplementen. De meeste mensen gebruiken de zogenaamde traditionele producten, dit kunnen tabletten, capsules of drankjes zijn. Een van de grootste nadelen van deze traditionele producten is dat de opname van de ingrediënten, zoals vitamines en mineralen, door ons lichaam beperkt is.

Maar we hebben goed nieuws, namelijk onze liposomale voedingssupplementen. Als de supplementen in liposomale vorm zijn dan profiteert ons lichaam veel meer van de ingrediënten dan bij het gebruik van de traditionele producten. De opname door ons lichaam van de vitamines en mineralen is dus veel groter. Klik op het icoontje en zie het verschil!

Wees dus slim en profiteer maximaal, kies liposomaal.

Lees hier het volledige artikel over liposomen
KLIK EN BEKIJK HET VERSCHIL
Indicatieve hoeveelheid opgenomen vitamines en mineralen bij traditionele supplementen Indicatieve hoeveelheid opgenomen vitamines en mineralen bij liposomale supplementen
Algemene contactgegevens

Hoe kunnen we je helpen?

E-mailen

Stel je vragen op service@dqadirect.nl of neem direct contact op met onze diëtistes Erika of Sarah.

 

 

 

Whatsappen

Heb je een vraag en wil je snel antwoord? Stuur een WhatsApp naar 0111218100

Bellen

Op werkdagen kan je ons telefonisch bereiken tussen 09:00 en 17:00 op het nummer 0111218100.