• Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Ook bereikbaar via Whatsapp
DQA Detox

Helpt het lichaam te ontgiften

Helaas krijgen we tegenwoordig veel toxische metalen binnen, de zogenaamde vrije radicalen. Dit gaat vaak ongemerkt door ons eten, drinken en luchtverontreiniging. Om deze toxische metalen te bestrijden hebben wij 2 speciale gepatenteerde producten ontwikkeld; DQA Detox 1 en DQA Detox 2. Uiteraard in liposomale vorm om het grootste effect te bereiken. De Detox producten zijn een ideale ondersteuning als er sprake is van een belasting met vrije radicalen. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen bij herstel na ziekte, operatie of vaccinatie, maar ook tijdens het afvallen kan er een belasting van zware metalen optreden. De producten kunnen afzonderlijk worden gebruikt maar als je de producten samen gebruik heb je een breder complex en dus een meer effectieve bestrijding tegen vrije radicalen. Je kunt de producten daardoor dus beter inzetten als kuur.

Deze producten zijn de aanvulling die je nodig hebt

Liposomale Detox I

Unieke formulering tegen toxische metalen & vrije radicalen
€59,00

Liposomale Detox I

Unieke formulering tegen toxische metalen & vrije radicalen
Lees meer Bekijk product

Liposomale Detox II

Unieke formulering tegen toxische metalen & vrije radicalen
€59,00

Liposomale Detox II

Unieke formulering tegen toxische metalen & vrije radicalen
Lees meer Bekijk product
Dit heb je nodig

Dé krachtige manier om je lichaam te ontgiften

De zorgvuldig gekozen ingrediënten in deze 2 unieke producten ondersteunen elkaar én de lever bij het afvoeren van de afvalstoffen en toxische metalen. Wil je meer leren over toxische metalen, wat het precies zijn en hoe je er vanaf komt? Lees het in deze blog van Erika.

Neem contact op met onze diëtiste Erika voor o.a. gratis advies over supplementen

Gratis advies nodig?

Benieuwd naar de hoeveelheid vitaminen, mineralen, spoorelementen en zware metalen in jouw lichaam?

De Oligocheck

Ben jij nou benieuwd welke zware metalen er allemaal in jouw lichaam zitten? Met de Oligocheck wordt er, naast zware metalen, gekeken naar de hoeveelheid vitaminen, mineralen en spoorelementen die daadwerkelijk in de cellen zitten, dus niet in het bloed. Heb je voldoende, te weinig of te veel mineralen, spoorelementen en vitaminen in je cellen? Of heb je misschien wel een belasting van toxische zware metalen? Met deze scan kom je daar dus snel en eenvoudig achter! Wil je meer weten over de Oligocheck? Lees er alles over op de website van onze diëtiste Erika.

Lees hier alles over de Oligocheck
Zo werkt een betere opname!

Liposomale supplementen

Meer dan de helft van onze bevolking gebruikt voedingssupplementen. De meeste mensen gebruiken de zogenaamde traditionele producten, dit kunnen tabletten, capsules of drankjes zijn. Een van de grootste nadelen van deze traditionele producten is dat de opname van de ingrediënten, zoals vitamines en mineralen, door ons lichaam beperkt is.

Wij hebben een uitgebreid en uitgebalanceerd assortiment aan liposomale voedingssupplementen. Hoge kwaliteit, vriendelijke prijs en wellicht het allerbelangrijkste, met de hoogste effectiviteit. Dit komt omdat onze producten liposomaal zijn en liposomale supplementen hebben een veel hogere biologische beschikbaarheid dan traditionele (niet liposomale) supplementen. Ons advies is daarom: profiteer maximaal, kies voor liposomaal!

Klik ook eens op het icoontje en zie het verschil.

Lees hier het volledige artikel over liposomen
KLIK EN BEKIJK HET VERSCHIL
Indicatieve hoeveelheid opgenomen vitamines en mineralen bij traditionele supplementen Indicatieve hoeveelheid opgenomen vitamines en mineralen bij liposomale supplementen
Wij helpen je graag

Heb je hulp nodig bij het vinden van het juiste product?

Algemene contactgegevens

Hoe kunnen we je helpen?

E-mailen

Stel je vragen op service@dqadirect.nl of neem direct contact op met onze diëtiste Erika.

 

 

 

Whatsappen

Heb je een vraag en wil je snel antwoord? Stuur een WhatsApp naar 0111218100

Bellen

Op werkdagen kan je ons telefonisch bereiken tussen 09:00 en 17:00 op het nummer 0111218100.