Whatsapp ons
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Ook bereikbaar via Whatsapp
Elke dag optimaal presteren

Ondersteuning bij jouw actieve levenstijl

Bekijk ons assortiment
Dit heb je nodig

Vitamines en mineralen die je lichaam voeden en onderhouden

Sporten is gezond. Of je nu af en toe een rondje hardloopt of dagelijks in de sportschool te vinden bent. Om blessures te voorkomen is het belangrijk dat je jouw lichaam de juiste vitamines en mineralen geeft zodat je genoeg energie hebt om te sporten maar ook om goed te kunnen herstellen na een zware inspanning. DQA Direct heeft de juiste producten om jouw actieve levensstijl te ondersteunen. Hieronder vind je een selectie producten die je lichaam helpen functioneren en herstellen.

Deze producten zijn de aanvulling die je nodig hebt

Liposomale supplementen zorgen voor een betere opname!

Zo werkt het

Liposomen zijn minuscuul kleine natuurlijke vetbolletjes en bestaan bij ons uit zonnebloemolie. De bolletjes bevatten een nutriënt, dus een vitamine of een mineraal. De liposomen beschermen de werkzame stof tijdens de reis door het lichaam en zorgen ervoor dat deze veilig en op de juiste plek in het lichaam terecht komt, namelijk in de cellen. Hierdoor profiteert je lichaam dus optimaal van de werkzame stof, de nutriënt.

Klik voor het verschil in opname bij het gebruik van traditionele producten en bij gebruik van liposomale producten eens op het icoontje hiernaast.

Maar werken alle liposomale producten dan beter? Dat is maar de vraag, want om goed te kunnen werken moeten de liposomen aan 3 belangrijke voorwaarden voldoen. Dat valt niet mee, want daar heb je gespecialiseerde productietechnieken voor nodig. Onze liposomale producten zijn in elk geval volgens deze techniek geproduceerd en voldoen daarmee aan de 3 essentiële voorwaarden.

Wil je meer weten over liposomen en onze liposomale producten? Klik op de onderstaande button en lees snel verder.

Lees hier het volledige artikel over liposomen
KLIK EN BEKIJK HET VERSCHIL
Indicatieve hoeveelheid opgenomen vitamines en mineralen bij traditionele supplementen Indicatieve hoeveelheid opgenomen vitamines en mineralen bij liposomale supplementen
Wij helpen je graag

Heb je hulp nodig bij het vinden van het juiste product?

Algemene contactgegevens

Hoe kunnen we je helpen?

E-mailen

Stel je vragen op service@dqadirect.nl of neem direct contact op met onze diëtistes Erika of Sarah.

 

 

Whatsappen

Heb je een vraag en wil je snel antwoord? Stuur een WhatsApp naar 0111218100

Bellen

Op werkdagen kan je ons telefonisch bereiken tussen 09:00 en 17:00 op het nummer 0111218100.