• Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Ook bereikbaar via Whatsapp
Supplementen voor behoud van gezonde gewrichten en weefselherstel

Dé supplementen voor gezonde gewichten

Veel bewegen en gezonde voeding zijn belangrijk voor het behoud van gezonde en soepele gewrichten. Na je 45e levensjaar gaat botafbraak sneller dan botaanmaak en het is juist dan erg belangrijk om veel te bewegen en voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen. Voor behoud van gezonde gewrichten en weefselherstel wordt er gekeken naar een aantal elementen. Denk aan selenium, silicium, magnesium, vitamine C, vitamine E, Vitamine D en de B vitaminen, deze stoffen zijn cruciaal voor het behoud van gezonde gewrichten en vooral ook om het regeneratievermogen te ondersteunen.

Wist je dat?

Wist je dat collageen type II een heel belangrijk onderdeel is van gezond kraakbeen? De extracellulaire matrix van het kraakbeen bestaat voor twee derde uit collageen. De extracellulaire matrix is de buitenkant van de cel en hier produceren fibroblastcellen onder andere collageen wat zorgt voor stevigheid en structuur van de cel.

DQA heeft een scala aan producten die een welkome aanvulling zijn voor het behoud van een gezonde botten en gewrichten. Met een onze Beauty Booster vul je direct het collageen aan van binnenuit terwijl onze liposomale voedingssupplementen de juiste cofactoren kunnen leveren voor gezonde botten, kraakbeen en gewrichten.

Deze producten zijn de aanvulling die je nodig hebt

Meest gekozen

Liposomale Magnesium+ vloeibaar

Hoogwaardig mineralencomplex met magnesium, zink, selenium, chroom en toegevoegd taurine
€29,95

Liposomale Magnesium+ vloeibaar

Hoogwaardig mineralencomplex met magnesium, zink, selenium, chroom en toegevoegd taurine
Toevoegen aan winkelwagen Bekijk product
Neem contact op met onze diëtiste Erika voor o.a. gratis advies over supplementen

Gratis advies nodig?

Benieuwd naar de hoeveelheid vitaminen, mineralen, spoorelementen en zware metalen in jouw lichaam?

De Oligocheck

Ben jij nou benieuwd welke zware metalen er allemaal in jouw lichaam zitten? Met de Oligocheck wordt er, naast zware metalen, gekeken naar de hoeveelheid vitaminen, mineralen en spoorelementen die daadwerkelijk in de cellen zitten, dus niet in het bloed. Heb je voldoende, te weinig of te veel mineralen, spoorelementen en vitaminen in je cellen? Of heb je misschien wel een belasting van toxische zware metalen? Met deze scan kom je daar dus snel en eenvoudig achter! Wil je meer weten over de Oligocheck? Lees er alles over op de website van onze diëtiste Erika.

Lees hier alles over de Oligocheck
Zo werkt een betere opname!

Liposomale supplementen

Meer dan de helft van onze bevolking gebruikt voedingssupplementen. De meeste mensen gebruiken de zogenaamde traditionele producten, dit kunnen tabletten, capsules of drankjes zijn. Een van de grootste nadelen van deze traditionele producten is dat de opname van de ingrediënten, zoals vitamines en mineralen, door ons lichaam beperkt is.

Wij hebben een uitgebreid en uitgebalanceerd assortiment aan liposomale voedingssupplementen. Hoge kwaliteit, vriendelijke prijs en wellicht het allerbelangrijkste, met de hoogste effectiviteit. Dit komt omdat onze producten liposomaal zijn en liposomale supplementen hebben een veel hogere biologische beschikbaarheid dan traditionele (niet liposomale) supplementen. Ons advies is daarom: profiteer maximaal, kies voor liposomaal!

Klik ook eens op het icoontje en zie het verschil.

Lees hier het volledige artikel over liposomen
KLIK EN BEKIJK HET VERSCHIL
Indicatieve hoeveelheid opgenomen vitamines en mineralen bij traditionele supplementen Indicatieve hoeveelheid opgenomen vitamines en mineralen bij liposomale supplementen
Wij helpen je graag

Heb je hulp nodig bij het vinden van het juiste product?

Algemene contactgegevens

Hoe kunnen we je helpen?

E-mailen

Stel je vragen op service@dqadirect.nl of neem direct contact op met onze diëtiste Erika.

 

 

 

Whatsappen

Heb je een vraag en wil je snel antwoord? Stuur een WhatsApp naar 0111218100

Bellen

Op werkdagen kan je ons telefonisch bereiken tussen 09:00 en 17:00 op het nummer 0111218100.