• Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Ook bereikbaar via Whatsapp
Even voorstellen

Sarah van Uijthoven

Mijn naam is Sarah, ik ben sportdiëtiste en houd praktijk bij DQA Direct. Wil jij weten wat je het best kunt eten om het beste resultaat uit je sportprestaties te halen? Of simpelweg wat fitter worden? Plan dan een afspraak met mij voor een persoonlijk advies!

Contact opnemen

Voeding als brandstof

Mijn naam is Sarah van Uijthoven en ik ben afgestuurd als diëtiste aan de Haagse Hogeschool. Sinds juli 2021 houd ik praktijk als sportdiëtist bij DQA Direct. Als nieuwsgierig type ben ik altijd opzoek naar nieuwe dingen om mijn leven mee te verrijken. Een reden waarom ik zo graag met dit bedrijf samenwerk. Ook houd ik van samenwerken met mijn lichaam door te trainen in de sportschool en deze te voeden met gezond, maar vooral lekker eten. Zo fit als nu ben ik niet altijd geweest; ik ken dus zowel de uitdagingen als de voldoening die het geeft!

Als gediplomeerd (sport)diëtiste, gecertificeerd Personal Trainer en gepassioneerd bikinifitness atleet zelf, geloof ik namelijk in de fitheid van lichaam en geest als voorwaarde voor geluk, gezondheid én optimaal presteren.  Als sporter ken ik als geen ander de waarde van voeding en supplementen die nodig zijn om mijn doelen te bereiken. Deze zelfde voeding en supplementen zorgen er ook voor dat ik op dagelijkse basis genoeg energie heb en me super fit voel!

Ik leer sporters en mensen die fit willen worden ook op deze manier hun voedingskeuzes te maken, zodat voeding kan werken als de beste brandstof en vaste basis om op voort te bouwen!  Met als resultaat: optimale energie, goed herstel, spiergroei, krachttoename, concentratie en een algehele goede gezondheid.

Wil jij weten wat je het best kunt eten om al het resultaat uit je sportprestaties te halen? Of wil je simpelweg gewoon wat fitter worden? Plan dan een afspraak met mij voor een persoonlijk en hapklaar advies!

Mijn gegevens

Sarah van Uijthoven
KP (kwaliteitsregister paramedici): 191 047 105 89

Aanmelden

Via het formulier onderaan deze pagina kun je jezelf aanmelden voor een consult. Ik zal contact met je opnemen voor het maken van een afspraak. Liever eerst nog wat meer informatie? Je kunt me altijd mailen of bellen, ik help je graag verder.

Mijn contactgegevens

0111-218100
sarah@dqadirect.nl

Ik help je graag!

Contactformulier

Veelgestelde vragen over diëtetiek

Wat is het verschil tussen een orthomoleculair diëtist en een orthomoleculair therapeut?
Werken de diëtistes samen met andere professionals?
Worden de kosten vergoed door mijn zorgverzekeraar?
Wat zijn de kosten?
Heb ik een verwijsbrief nodig?
Hoe werkt het?
Waar is de praktijk gevestigd?
Algemene contactgegevens

Hoe kunnen we je helpen?

E-mailen

Stel je vragen op service@dqadirect.nl of neem direct contact op met onze diëtistes Erika of Sarah.

 

 

 

Whatsappen

Heb je een vraag en wil je snel antwoord? Stuur een WhatsApp naar 0111218100

Bellen

Op werkdagen kan je ons telefonisch bereiken tussen 09:00 en 17:00 op het nummer 0111218100.